500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος, κόλιανδρος, όλα ψιλοκομμένα 1 αβγό αλάτι πιπέρι αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα 1 παντζάρι ξίδι αλάτι ελαιόλαδο μαϊντανός, ψιλοκομμένος Για την ταραμοσκορδαλιά 1 κ.τ.σ. ταραμάς λευκός 1 μικρό κρεμμύδι 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 1 σκελίδα σκόρδο 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης ξίδι αλάτι πιπέρι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||