ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ



1/2 πακέτο κριθαράκι
2 κουταλιές βούτυρο
3 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο

Βάζετε σε μία κατσαρόλα το νερό να βράσει. Ρίχνετε το κριθαράκι. Προσθέτετε το βούτυρο. Αλατοπιπερώνετε. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά. Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.


Κύριο Συστατικό : Κριθαράκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 3
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV