ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ



8 μπούτια κοτόπουλο
3 κουταλιές κονιάκ
1 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές κορν φλάουρ
6 κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα
αλάτι και πιπέρι

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο χωρίς λάδι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κονιάκ, το χυμό πορτοκαλιού και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
Το αφήνετε να βράσει για 15’ περίπου μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό και το αναμειγνύετε με το τυρί.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το μείγμα του τυριού και το βράζετε σε χαμηλή φωτιά.
Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το μείγμα του τυριού στο κοτόπουλο,ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθεί η σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο Μπούτια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV