![]() | ||||||
![]() 1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας λευκό ξηρό κρασί αλάτι και πιπέρι 1 δεματάκι βοτάνων(δάφνη,θυμάρι,μαϊντανός) |
||||||
![]()
|
||||||
![]() | ||||||
![]() 1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας λευκό ξηρό κρασί αλάτι και πιπέρι 1 δεματάκι βοτάνων(δάφνη,θυμάρι,μαϊντανός) |
||||||
![]()
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |