1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την συνταγή παρακάτω) 3 κομμάτια πορτοκάλι σαγκουίνι 1 φύλλο δυόσμου, σκισμένο θαλάσσιο αλάτι για γαρνίρισμα Για το Τζατζίκι παντζαριών 1 μεγάλο παντζάρι (ψημένο με αλάτι και ελαιόλαδο και κομμένο σε μικρούς κύβους) 4 φλιτζάνια στραγγιστό Ελληνικό γιαούρτι ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι σαγκουίνι ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο 2 κλωναράκια άνηθο, ψιλοκομμένα αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||