500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2 σκελίδες σκόρδο, 6 κ.σ.ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι 2 σακουλάκια μελάνι σουπιάς (από τον ψαρά) 300 γρ. ρύζι για ριζότο Αρμπόριο ή Καρναρόλι αλάτι, πιπέρι καγιέν 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό |
||||||
|
||||||