ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα δέρματα των ψαριών που χρησιμοποιούμε 1/3 κούπας ελαιόλαδο ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1 ½ φλιτζάνι λάδι 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Ψίχα από 1 κιλό μύδια 2 κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένα 1 καρότο, ψιλοκομμένο 12 φέτες ψαριού σφυρίδα (είτε από ροφό είτε από βλάχο) 200 γρ. για κάθε μερίδα 1-2 σκελίδες σκόρδο, κοπανισμένες Αλάτι Πιπέρι 30 γρ. νερό χλιαρό 1 πρέζα σαφράν ½ ποτήρι άσπρο ξηρά κρασί Λίγο φρέσκο μαϊντανό για γαρνιτούρα |
||||||
|
||||||