500 γρ. πένες 70 γρ. τυρί φοντίνα (ή κασέρι) 70 γρ. έμενταλ 60 γρ. γκοργκοντζόλα (ή ροκφόρ) 40 γρ. παρμεζάνα ΜΠΕΣΑΜΕΛ ½ λίτρο γάλα 40 γρ. αλεύρι 40 γρ. βούτυρο μοσχοκάρυδο αλάτι |
||||||
|
||||||
500 γρ. πένες 70 γρ. τυρί φοντίνα (ή κασέρι) 70 γρ. έμενταλ 60 γρ. γκοργκοντζόλα (ή ροκφόρ) 40 γρ. παρμεζάνα ΜΠΕΣΑΜΕΛ ½ λίτρο γάλα 40 γρ. αλεύρι 40 γρ. βούτυρο μοσχοκάρυδο αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |