ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΠΑΤΖΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 Κομμάτια φιλέτο μοσχαριού
1 Κουταλιά βούτυρο
1 Κουταλιά ελαιόλαδο
1 Ποτήρι του κρασιού ζωμό απο κοτόπουλο
6 Μπατζάρια βρασμένα και καθαρισμένα
2 Λεμόνια λάιμ το χυμό τους
Φρέσκο πιπέρι
Αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι γκρίλ (είναι ειδικό για ψητά σε σχάρα)το βάζουμε πάνω σε φωτιά να κάψει καλά.
Κατόπιν ρίχνουμε μέσα το βούτυρο να λιώσει και βάζουμε μέσα τα φιλέτα μας να ψήθουν και απο τις δύο πλευρές για 3 λεπτά η κάθε πλευρά .
Τέλος τα αφαιρούμε και ρίχνουμε φρέσκο πιπέρι και αλάτι. Μετά ετοιμάζουμε την σώς για τα φιλέτα μας που είναι η εξής.
Σε ένα multi βάζουμε το χυμό λεμονιού, τα 4 παντζάρια ,το ελαιόλαδο, το ζωμό απο το κοτόπουλο και τέλος αλάτι πιπέρι ανάλογα πως το θέλουμε εμείς.
Τέλος σε ένα πιάτο τοποθετούμε στο κέντρο δύο βρασμένα μπατζάρια και απο πάνω τα φιλέτα μας, στην συνέχεια τοποθετούμε γύρω-γύρω απο το πιάτο μας την σώς απο τα μπατζάρια και σερβίρουμε.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι Φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV