ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

20 μικρές φτερούγες κοτόπουλου
200 γρ. βαμβακέλαιο
Πιπέρι κόκκινο
Πιπέρι μαύρο
Αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ετοιμάζετε μια μαρινάδα με το βαμβακέλαιο, τα πιπέρια και το αλάτι.
Ανακατεύετε το μείγμα και αλείφετε με αυτό τις φτερούγες κοτόπουλου μία- μία χωριστά.
Τοποθετείτε τις φτερούγες μέσα στη μαρινάδα και αφήνετε για 24 ώρες στο ψυγείο.
Τα σοτάρετε λίγη ώρα πριν τα σερβίρετε, σε λίγο ελαιόλαδο.
Σερβίρετε ζεστά.


Κύριο Συστατικό : Φτερούγες κοτόπουλου
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά & 24 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV