ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. σπαγγέτι
5 Κρόκους αυγού
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμός από ½ λεμόνι
125 γρ. Αυγοτάραχο ψιλοκομμένο στο μαχαίρι
Πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
50 ml Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους του αυγού καλά μαζί με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε το μαϊντανό και το αυγοτάραχο.
Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και κρατάμε 250 ml από το νερό που τα βράσαμε. Προσθέτουμε το ζεστό νερό στο μείγμα του αυγού και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε μέσα στο αυγό τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κύριο Συστατικό : Σπαγγέτι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 12 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόαλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV