1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 20 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, χωρισμένο σε 2 μέρη 1 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι, ή 200 ml ξηρό λευκό κρασί 200 ml πλήρες γάλα 200 γραμ. φυστίκια Αιγίνης (χωρίς τη φλοίδα τους και ανάλατα) 5 φύλλα βασιλικό αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, αν χρειαστεί 3 πέρκες, 800 γραμ. η κάθε μία, χωρίς την πέτσα τους και σε φιλέτα 200 γραμ. σπόροι από μάραθο |
||||||
|
||||||