ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ, ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200- 300 γρ. πανσέτες κομμένες ή ολόκληρη.
1 φλιτζάνι σόγια σος
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρος κόλιανδρου
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού (προαιρετικά)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Τοποθετούμε μέσα στη μαρινάδα τις πανσέτες για τουλάχιστον 12 ώρες.
Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο στους 180ο C.
Εάν το κομμάτι είναι ολόκληρο, τότε μπορούμε να το ψήσουμε μέσα στα υγρά της μαρινάδας, στο φούρνο στους 180ο C για 25 λεπτά.


ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ, ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
Κύριο Συστατικό : Πανσέτες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά & 12 Ώρες μαριάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV