300 γρ. μαύρα ζυμαρικά 60 ml τυρί ρικότα, όσο το δυνατόν πιο φρέσκο 60 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρή φρέσκια καυτερή κόκκινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένη 1 μικρή χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||
300 γρ. μαύρα ζυμαρικά 60 ml τυρί ρικότα, όσο το δυνατόν πιο φρέσκο 60 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρή φρέσκια καυτερή κόκκινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένη 1 μικρή χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |