4 μπριζόλες μοσχαρίσιες 1 κουταλιά θυμάρι αλάτι και πιπέρι Για τη σάλτσα 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές θυμάρι 4 κρεμμύδια φρέσκα 100 γρ. βούτυρο αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες 1 κουταλιά θυμάρι αλάτι και πιπέρι Για τη σάλτσα 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές θυμάρι 4 κρεμμύδια φρέσκα 100 γρ. βούτυρο αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |