9 ντοματίνια ή πομοντόρο ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος, χωρίς τα σπόρια εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο θυμάρι 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε μακρουλές λεπτές φέτες 900 γρ. φιλέτα πέρκας, κομμένα σε κύβους και περασμένα σε σουβλάκια 36 εκ. αλάτι , πιπέρι Για τη μαγιονέζα 2 κρόκοι αυγών 200 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 50 γρ. ψιλή κάπαρη 50 γρ. κρεμμύδια τουρσί, ψιλοκομμένα 25 γρ. ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας εστραγκόν, ψιλοκομμένο Χυμός λεμονιού Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||