1 ή 2 μπούτια 3.500 γρ. από κατσικάκι 1 κουταλιά ρίγανη 2 κουταλιές θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδου 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 50 γρ. λάδι 50 γρ. λευκό κρασί |
||||||
|
||||||
1 ή 2 μπούτια 3.500 γρ. από κατσικάκι 1 κουταλιά ρίγανη 2 κουταλιές θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδου 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 50 γρ. λάδι 50 γρ. λευκό κρασί |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |