ΠΟΠΙΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΖΑΦΟΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Φιλέτα γλώσσας
Ζωμό ψαριού
Λίγο σαφράν (1-2 ίνες)
Φρέσκο βούτυρο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Παίρνουμε γλώσσα φιλέτο και τυλίγουμε σε ρολό.
Μαγειρεύουμε στον ατμό για 8 λεπτά.
Το ζωμό από το βράσιμο της γλώσσας το δένουμε με roux (αλεύρι ψημένο με βούτυρο).
Στη συνέχεια προσθέτουμε στημόνες σαφράν ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου κιτρινίσει η σάλτσα.
Τελειώνουμε με φρέσκο βούτυρο.
Συνοδεύουμε με λαχανικά της αρεσκείας μας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κύριο Συστατικό : Φιλέτα γλώσσας
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV