ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
1 κρεμμύδι
1/2 κούπα ζωμός κρέατος(από βραστό ή κύβος)
2 κουταλιές πράσινο πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλιά αλεύρι
4 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά αλεσμένη ντομάτα
θυμάρι
αλάτι

Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Βάζετε το πιπέρι να μουλιάσει σε χλιαρό νερό. Κόβετε το κρέας σε 4 φιλέτα.
Λιώνετε 3 κουταλιές βούτυρο για 1’. Αλατίζετε και καλύπτετε τα φιλέτα με τους κόκκους πιπεριού, τα βάζετε σε ένα ταψί με το βούτυρο και τα ψήνετε για 2’.
Τα γυρίζετε και τα ψήνετε για 2’ ακόμη. βγάζετε το κρέας και ροδίζετε το κρεμμύδι και το αλεύρι για 2’. Προσθέτετε την ντομάτα και το ζωμό, πασπαλίζετε με θυμάρι και αφήνετε τη σάλτσα στη φωτιά να πήξει.
Προσθέτετε τα φιλέτα και ψήνετε για 15’. Σερβίρετε το κρέας με τη σάλτσα του.


Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίασιο κρέας
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV