ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1500 γρ. αρνίσια παϊδάκια,κομμένα ανά 2-3 πλευράκια
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
4 κ.σ. μπαλσάμικο
4 κ.σ. μουστάρδα με ολόκληρους σιναπόσπορους
250 ml κέτσαπ
3 σκελίδες σκόρδο
λίγο ταμπάσκο
αλάτι
πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Για τη μαρινάδα,ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το ξίδι, τη μουστάρδα και την κέτσαπ. Καθαρίζουμε το σκόρδο και το λιώνουμε στη μαρινάδα, την οποία νοστιμίζουμε με ταμπάσκο.
Μαρινάρουμε τα παϊδάκια τουλάχιστον 4 ώρες. Έπειτα τα ψήνουμε στο γκριλ περίπου 30 λεπτά, γυρνώντας τα κάθε τόσο και αλείφοντας τα με τη μαρινάδα.
Τα αλατοπιπερώνουμε και τα σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Αρνίσια παϊδάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά & 4 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV