1,5 κιλό ψάρι σκορπιό ή άλλο νόστιμο πετρόψαρο 400 γρ. κίτρινη κολοκύθα ½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε μακρουλές λεπτές φέτες χυμός από ένα μεγάλο λεμόνι 1/3 του φλιτζανιού γλυκό μοσχοστάφυλο κρασί από τη Ρόδο αλάτι κόκκοι μαύρου πιπεριού ½ μεγάλο ματσάκι φρέσκο δυόσμο, τα φύλλα μόνο, ψιλοκομμένα |
||||||
|
||||||