500 γρ. γάβρος 500 γρ. αθερίνα 2 κουταλιές σούπας κάππαρη ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ 1 πατάτα βρασμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψημένη 4 κ. σούπας ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι 2 κουταλιές σούπας, φρέσκια ρίγανη αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
500 γρ. γάβρος 500 γρ. αθερίνα 2 κουταλιές σούπας κάππαρη ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ 1 πατάτα βρασμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψημένη 4 κ. σούπας ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι 2 κουταλιές σούπας, φρέσκια ρίγανη αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |