450 γρ. Ροσμπίφ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 2 κ.σ.φιστικέλαιο 5 κ.σ. πάστα penang 8 φύλλα καφίρ λάιμ φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη φοίνικα 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι σε λεπτές ροδέλες για γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
450 γρ. Ροσμπίφ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 2 κ.σ.φιστικέλαιο 5 κ.σ. πάστα penang 8 φύλλα καφίρ λάιμ φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη φοίνικα 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι σε λεπτές ροδέλες για γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |