300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός 100 γρ. φιλέ Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι |
||||||
|
||||||
300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός 100 γρ. φιλέ Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |