ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ρύζι Αρμπόριο
Κρεμμύδι ξερό
Κρεμμύδι φρέσκο
Κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι
Κουκουνάρι
Σαφράν
Μαϊντανός
Εστραγκόν
Μασκαρπόνε
Υλικά για μπαρμπούνι
Βούτυρο
Μαϊντανός
Λιαστή ντομάτα
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλο spring roll
Υλικά για αμπελόφυλλα
Αμπελόφυλλα

Βήμα 1ο
Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και το ιδρώνουμε. Προσθέτουμε το ριζότο ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε ζωμό και το σαφράν. Ξεκινάμε την διαδικασία του ριζότο βράζοντας σιγά σιγά. Καρυκεύουμε και προσθέτουμε λεμόνι. Ταυτόχρονα καβουρδίζουμε το κουκουνάρι και το προσθέτουμε. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι. Γλασάρουμε με το μασκαρπόνε, προσθέτουμε τα μυρωδικά και διορθώνουμε.
Βήμα 2ο
Για το μπαρμπούνι ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αλείφο6υμε το μπαρμπούνι. Διπλώνουμε στο φύλλο και τηγανίζουμε προσεκτικά.
Βήμα 3ο
Τηγανίζουμε τα φύλλα στην φριτέζα. Τα κάνουμε τσιπς και τα στεγνώνουμε.


Κύριο Συστατικό : Μπαρμπούνι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φριτέζα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Λ. Κουτσόπουλος


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV