ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΚΟΥΛΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ κρεμμύδια
90 ml λάδι
10 ml λευκό ξύδι
15 ml πελτές ντομάτας
600 γρ φιλέτο βοδινού (σε λεπτές φέτες)
45 ml πάπρικα
7,5 ml ριμμένο κόλιανδρο
15 ml κόρνφλαουρ (προαιρετικό)
45 ml νερό
καρυκεύματα

Τεμαχίστε σε φέτες τα κρεμμύδια στο Εξάρτημα Επεξεργασίας Τροφίμων, χρησιμοποιώντας τη λεπίδα τεμαχισμού σε χοντρές φέτες και αφήστε τα στην άκρη. Συνδέστε το Γάντζο Ανάδευσης,θέστε τη θερμοκρασία στο μέγιστο και την ταχύτητα ανάδευσης στο 1. Προσθέστε το λάδι. Όταν αυτό ζεσταθεί,προσθέστε τα κρεμμύδια,το ξύδι και τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε για 5 λεπτά. Μειώστε τη θερμοκρασία στους 80 βαθμούς και την ταχύτητα ανάδευσης στο 3. Αναμείξτε το κρέας με τα καρυκεύματα και ρίξτε το στο μπολ. Προσαρμόστε το Προστατευτικό κατά του Πιτσιλίσματος και μαγειρέψτε για 2 ώρες. Για να δέσει η σάλτσα, δημιουργήστε μια πάστα από κόρνφλαουρ και λίγο νερό, και προσθέστε την στο γκουλάς. Προσθέστε καρυκεύματα, εάν χρειάζεται και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Βοδινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10-15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες και 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4-6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV