ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 μερίδα φιλέτο μόσχου
1 πατάτα
Φυτικό βούτυρο
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Φύλλα ρυζιού
Πιπεριές σε 3 χρώματα
Κρεμμύδι ξερό, σκόρδο
Φύτρες σόγιας
Καλαμπόκι, λάχανο, καρότο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκτέλεση για το Φιλέτο Σε ένα τηγάνι καίμε ελάχιστο φυτικό λίπος και βάζουμε το φιλέτο να σωταριστεί και από τις δυο πλευρές του, μέχρι να πάρει ένα χρώμα καραμέλας.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά φτάνοντας στο επιθυμητό για εμάς σημείο.
Για την Πατάτα
Κόβουμε τη πατάτα σε χοντρές φέτες, με η χωρίς τη φλούδα.
Τη βάζουμε σε μπρίκι και τη σκεπάζουμε με φυτικό αλατοπιπερωμένο βούτυρο.
Την σιγοψήνουμε σε χαμηλή φωτιά γύρω στους 140 βαθμούς.
Για το Σπρινγκ Ρολ
Σοτάρουμε τη ψιλοκομμένη 3χρωμη πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις φύτρες της σόγιας, το καλαμπόκι, το καρότο και το λάχανο μέχρι να μαραθούν.
Βγάζουμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε το μείγμα των λαχανικών.
Το πασπαλίζουμε με λίγο κορν φλαουρ για να τραβήξει τα περιττά υγρά του και το τυλίγουμε με το φύλλο του ρυζιού, δίνοντας του, σχήμα φλογέρας.
Τηγανίζουμε τα σπρινγκ ρολς σε καυτό σπορέλαιο.



Κύριο Συστατικό : Φιλέτο μόσχου
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV