ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

3 κότσια χοιρινά
6 μανιτάρια πορτομπέλο
2 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας τη μαρινάδα για το κρέας. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ρίχνουμε σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τα κότσια, τα μανιτάρια, το μέλι και τα μπαχαρικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα σκεπάζουμε.
Στη συνέχεια, τα αφήνουμε για 6 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να πάρουν γεύση το κρέας και τα μανιτάρια. Κατόπιν περνάμε το κρέας και τα μανιτάρια στη σούβλα τυλιγμένα στη λαδόκολλα και τα ξετυλίγουμε μετά από μισή ώρα για να πάρουν χρώμα.
Ψήνουμε για 2 ώρες.


Κύριο Συστατικό : Κότσι χοιρινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά & 6 Ώρες μαριάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Σούβλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 3
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV