400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec. Φρέσκο βασιλικό Παρθένο ελαιόλαδο Πιπέρι κόκκινο γλυκό Πιπέρι μαύρο Αλάτι |
||||||
|
||||||
400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec. Φρέσκο βασιλικό Παρθένο ελαιόλαδο Πιπέρι κόκκινο γλυκό Πιπέρι μαύρο Αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |