2 στήθη κοτόπουλου (από 180 γρ.) 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας 1 κουταλιά της σούπας Sherry ή χυμό πορτοκάλι 1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη λίγο πιπέρι Για τη σάλτσα αμυγδάλου: 50 γρ αμύγδαλα αλεσμένα 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι 3 κουταλιές της σούπας Porto 50 ml ζωμό κοτόπουλου 1/2 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 3 κουταλιές της σούπας λάδι Για τη σάλτσα μάνγκο: 1 ώριμο μάνγκο 1 κουταλιά της σούπας ξίδι χυμό από 1/2 λεμόνι και πορτοκάλι 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη αλάτι λίγη ζάχαρη |
||||||
|
||||||