ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 1/2 κιλό Χοιρινή σπάλα
1 φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
Φλούδα από ένα πορτοκάλι (προαιρετικά)
Αλάτι , Πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια, τα πλένουμε, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
Σε βαθύ σκεύος λιώνουμε το βούτυρο, σοτάρουμε δυνατά το κρέας και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθέτουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό αλάτι και πιπέρι.
Σε χαμηλή φωτιά σιγοβράζουμε μέχρι εξατμιστεί το νερό και να μείνει το κρέας με την σάλτσα του.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο μαγείρεμα την φλούδα από ένα πορτοκάλι.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ
Κύριο Συστατικό : Χοιρινή σπάλα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV