ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ MASHED

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

3 φιλέτα χοιρινού
3 πατάτες
1 ντομάτα
50 ml. ελαιόλαδο
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα μπολ, μαρινάρουμε τα φιλέτα με το αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο για περίπου 2 ώρες.
Ψήνουμε τα φιλέτα στη σχάρα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά (ή σοτάρουμε σε ελαιόλαδο).
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε κρύο, αλατισμένο νερό. Τις σουρώνουμε και τις ξεφλουδίζουμε ζεστές.
Τις κόβουμε καρέ και τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο που έχει κάψει. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι και τις λιώνουμε με πηρούνι. Αφού τις λιώσουμε καλά προσθέτουμε τη ντομάτα ψιλοκομμένη.
Σερβίρουμε φιλέτα και πουρέ πατάτας μαζί.


Κύριο Συστατικό : Χοιρινό Φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά & 2 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV