500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα σε ζωμό κότας (τα κρατάμε μαζί με τον ζωμό κότας) 1 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα από το κοτσάνι τους 1 λουκάνικο χωριάτικο ψημένο και κομμένο σε ροδέλες 40 ml. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο Πουρές Κολοκύθας 2 κιλά κολοκύθα κόκκινη καθαρισμένη σε κύβους 200 γρ. βούτυρο 3 γρ. μοσχοκάρυδο 20 ml. ελαιόλαδο Για το σέρβις 120 ml. ελαιόλαδο 30 ml. ξύδι από κόκκινο κρασί ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι , πιπέρι |
||||||
|
||||||