Για το σπανακόρυζο 100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα 60 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 500 γρ. σπανάκι, πλυμένο και κομμένο 150 γρ. κοντόκοκκο ρύζι 100 γρ. λευκό κρασί 100 γρ. νερό αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 1 μικρό ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φραγκοδυόσμο, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένος χυμό από 1 ½ λεμόνι Για την τσιπούρα 1 ½ κιλό τσιπούρες, σε φιλέτο χωρίς την πέτσα και τα κόκαλα αλάτι και πιπέρι Ελαιόλαδο για μαγείρεμα |
||||||
|
||||||