ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 φιλέτα από λαβράκι
2 κουταλιές πάστα ελιάς
σπανάκι
ρόκα
4-5 ντοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
άνηθο
Ελαιόλαδο
λευκό κρασί
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σοτάρουμε ελαφρώς το φιλέτο και καλύπτουμε την μεριά με το δέρμα με την πάστα ελιάς . Ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά στο φούρνο στους 180οC.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμυδάκι, τα ντοματίνια, το σπανάκι και τη ρόκα με το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Καρυκεύουμε και στήνουμε το πιάτο σε ένα τσέρκι. Βάζουμε πρώτα τα φιλέτα κι από πάνω τα σοταρισμένα λαχανικά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ
Κύριο Συστατικό : Λαβράκι φιλέτο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : UCook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV