3 σκελίδες σκόρδο 5 ασκαλώνια 100 γρ. καβουρντισμένα και αλατισμένα φιστίκια 100 γρ. τοφού (σφικτό) 500 γρ. βλαστάρια φασολιών σόγιας 3 μεγάλα πράσινα φύλλα πράσο 2 λάιμ 400 γρ. γαρίδες 30 γρ. σάλτσα ψαριού φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 200 γρ. ζυμαρικά ρυζιού 100 ml. λάδι 50 γρ. αποξηραμένες γαρίδες 2 αυγά 30 ml. ξύδι από ρύζι ή κρασί, με απαλή γεύση 30 γρ. ζάχαρη 30 ml. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας σκόνη τσίλι |
||||||
|
||||||