ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό φρέσκα πράσινα λεπτά φασολάκια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδου
8 κουταλιές πουρές ντομάτας
λάδι
1/2 κουταλιά ζάχαρη
αλάτι , πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζετε τα φασόλια και τους αφαιρείτε τις ίνες. Τα βάζετε να μουσκέψουν σε κρύο νερό. Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου.
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι, βράζετε τα φασόλια ξεσκέπαστα. Στραγγίζετε τα φασόλια και τα ραντίζετε με κρύο νερό.
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με καυτό λάδι, σοτάρετε ελαφριά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε τα καλά στραγγισμένα φασόλια. Ανακατεύετε το σοταρισμένο μείγμα λαχανικών. Προσθέτετε αλάτι και πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι. Όταν αρχίσουν να ροδίζουν τα φασόλια, ρίχνετε τον πουρέ ντομάτας με λίγη ζάχαρη, ανακατεύετε μερικά λεπτά και τα σερβίρετε ζεστά.

ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Κύριο Συστατικό : Φασόλια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV