Για την κροκέτα 1 φιλέτο χοιρινό 1 πιπεριά Φλώρινας 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Για την σάλτσα ραβιγκότ 25 γρ. μουστάρδα 10 γρ. εσαλότ 30 γρ. ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αλάτι 90 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 90 γρ. σπορέλαιο |
||||||
|
||||||
Για την κροκέτα 1 φιλέτο χοιρινό 1 πιπεριά Φλώρινας 100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Για την σάλτσα ραβιγκότ 25 γρ. μουστάρδα 10 γρ. εσαλότ 30 γρ. ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αλάτι 90 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 90 γρ. σπορέλαιο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |