ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 μικρά κοτοπουλάκια
25 γρ. καβουρντισμένα αμύγδαλα
1 φύλλο δάφνης
20 γρ. μουστάρδα
40 ml. γάλα
200 ml. λευκό ξηρό κρασί
40 ml. ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αφαιρείτε τα εντόσθια, πλένετε και στεγνώνετε τα κοτοπουλάκια. Τα τεμαχίζετε στη μέση κατά μήκος.
Αλέθετε τα αμύγδαλα. Ζεσταίνετε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Αλείφετε με λάδι τα κοτοπουλάκια και τα ροδίζετε καλά και από τις 2 πλευρές.
Τα φυλάσσετε ζεστά. Ρίχνετε σε κατσαρολάκι το κρασί, την μουστάρδα, την δάφνη, το γάλα και τα αμύγδαλα.
Αλατοπιπερώνετε και βράζετε για 2 λεπτά, ανακατεύετε και βράζετε για 2 λεπτά ακόμη.
Σερβίρετε τα κοτοπουλάκια συνοδευόμενα με τη σάλτσα μουστάρδας.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Κύριο Συστατικό : Κοτοπουλάκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV