ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. Καλαμάρια μεγάλα
70 γρ. φέτα
40 γρ. Πιπεριές κόκκινες
40 γρ. Πιπεριές πράσινες
Αλάτι, πιπέρι
30 γρ. Χυμό λεμονιού
40 γρ. Ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε τα καλαμάρια και αδειάζουμε τα εντόσθια και την άμμο τους. Τα τρίβουμε με το 1/3 του χυμού του λεμονιού. Γεμίζουμε το κάθε καλαμάρι με 15 γρ. πιπεριές κόκκινες, 15 γρ. πιπεριές πράσινες, 15 γρ. κρεμμύδι ξερό, 15 γρ. ντομάτα, και 20 γρ. τυρί φέτα.
Τα δένουμε στην άκρη (χρησιμοποιούμε μια οδοντογλυφίδα, για να μην αδειάσουν).
Τα ψήνουμε στην σχάρα σε μέτρια φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα με το ελαιόλαδο και τον χυμό του λεμονιού.
Όταν ψηθούν τα καλαμάρια, σερβίρουμε ρίχνοντας το λαδολέμονο κρύο.

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Κύριο Συστατικό : Καλαμάρια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : CheeseNet


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV