16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι 300 γρ. βούτυρο 8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα 4 αυγά Λίγη τριμμένη φρυγανιά Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι 300 γρ. βούτυρο 8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα 4 αυγά Λίγη τριμμένη φρυγανιά Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |