ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. Φασόλια γίγαντες
800 γρ. χοιρινό πανσέτα ή λαιμό
300 γρ. λάχανο τουρσί
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα
1 πιπεριά κόκκινη
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ή 200 γρ. τοματοπολτό
200 γρ. κονκασέ
2 δαφνόφυλλα
1 κλαδάκι σέλινο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζετε τα φασόλια σε νερό και τα στραγγίζετε. Κρατάτε ένα μέρος από το βρασμένο νερό.
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο όλα μαζί τα λαχανικά, το λάχανο τουρσί, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες, το σέλινο και τα δαφνόφυλλα. Προσθέτετε το κονκασέ, τις ντομάτες ψιλοκομμένες και το χοιρινό κρέας. Τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
Ρίχνετε όλο το περιεχόμενο μαζί με τα φασόλια και το βρασμένο νερό σε μια γάστρα ή πυρίμαχο σκεύος. Αφήνετε να ψηθεί για 1 ώρα στους 170 βαθμούς και σερβίρετε.

ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟ
Κύριο Συστατικό : Φασόλια γίγαντες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV