ΚΑΠΑΜΑΣ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟΣ)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό μοσχάρι
1 ½ κιλό πατάτες
4 κρεμμύδια μικρά
150 ml. λάδι
1-2 κουτ. γλυκού αλάτι
Λίγο πιπέρι
5 γαρύφαλλα
½ κιλό ντομάτες φρέσκιες
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το σοτάρουμε με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και τη ντομάτα, αφού την έχουμε τρίψει.
Αφού βράσει το κρέας, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, τα κρεμμύδια ολόκληρα και τ’ αφήνουμε μαζί με το κρέας να βράσουν.
Στο τέλος ρίχνουμε τα γαρύφαλλα.

ΚΑΠΑΜΑΣ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟΣ)
Κύριο Συστατικό : Μόσχάρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV