6 χοιρινές μπριζόλες 6 σκελίδες σκόρδο 30 ml. ελαιόλαδο 100 ml. γλυκό κρασί 20 γρ. καυτερή μουστάρδα (Dijon) 80 ml. βαλσαμικό ξίδι Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
6 χοιρινές μπριζόλες 6 σκελίδες σκόρδο 30 ml. ελαιόλαδο 100 ml. γλυκό κρασί 20 γρ. καυτερή μουστάρδα (Dijon) 80 ml. βαλσαμικό ξίδι Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |