500 γρ. φρέσκα σπαράγγια 600 ml. ζεστό ζωμό κότας 125 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 80 ml. άσπρο ξηρό κρασί 40 ml. κρέμα γάλακτος 80 γρ. φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
500 γρ. φρέσκα σπαράγγια 600 ml. ζεστό ζωμό κότας 125 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 80 ml. άσπρο ξηρό κρασί 40 ml. κρέμα γάλακτος 80 γρ. φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |