ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες
2 κόκκινες πιπεριές
1 λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδου
λάδι
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Χτυπάτε τις σκελίδες σκόρδου σε ένα γουδί. Στύβετε το λεμόνι και φυλάσσετε το χυμό του.
Σε μια βαθιά πιατέλα βάζετε τις μπριζόλες, τις περιχύνετε με μπόλικο λάδι, χυμό λεμονιού και τις καλύπτετε με τα λιωμένα σκόρδα.
Στο μεταξύ ζεσταίνετε καλά τη σχάρα στα κάρβουνα. Όταν κοκκινίσουν τα κάρβουνα και είναι θερμή η σχάρα τοποθετείτε τις μπριζόλες.
Κάθε φορά που τις γυρίζετε, τις ραντίζετε με τη μαρινάτα, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο να ξεροψηθούν απ’ έξω αλλά να μείνουν μαλακές στο εσωτερικό.
Πριν τις βγάλετε από τη σχάρα, τις πασπαλίζετε με αλάτι. Τις διατηρείτε ζεστές.
Ψήνετε τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε, τις κόβετε σε λωρίδες και συνοδεύετε το κρέας.

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιες μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV