ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

600 γρ. κρέας από μοσχαρίσιο μπούτι
3 μέτρια κρεμμύδια
3 καρότα
100 γρ. βούτυρο
100 ml. ζωμός κρέατος
30 ml. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Δένετε το κρέας με κλωστή για να μη διαλυθεί. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνετε-να πάρει σε όλες τις πλευρές του.
Σε μια πήλινη κατσαρόλα τοποθετείτε το κρέας και το καλύπτετε με το λάδι και το βούτυρο.
Στη συνέχεια το σοτάρετε σε δυνατή φωτιά και το αφήνετε να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Έπειτα ρίχνετε τα καρότα και τα κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Τα αφήνετε να σοταριστούν για 20 λεπτά ακόμη.
Όταν ροδίσουν όλα καλά τα περιχύνετε με το ζωμό κρέατος και τα αφήνετε να σιγοψηθούν σκεπασμένα σε χαμηλή φωτιά για 50 λεπτά.
Όταν βράσει το κρέας το αποσύρετε από τη φωτιά, το αφήνετε να κρυώσει, βγάζετε την κλωστή και το κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
Βάζετε τα κομμάτια σε μια πιατέλα και τα σερβίρετε με τη σάλτσα που έχετε βγάλει από την κατσαρόλα και σουρώσει.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιο μπούτι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV