2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. μαντζουράνα λίγα φασολάκια φρέσκα, μικρά καρότα αλάτι–πιπέρι Για τη σάλτσα 150 ml. κρασί Chardonnay 300 ml. ζωμό από τα κόκκαλα του ψαριού 1 τεμάχιο ψιλικομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι 10-15 τεμ. κλωστούλες κρόκου (στίμονες) λίγο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια αλάτι–πιπέρι |
||||||
|
||||||