2 κρεμμύδια 50 ml. λάδι 20 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 50 ml. ξηρό σέρι 200 γρ. αρακά 4 λεπτές φέτες τυλιγμένο ζαμπόν,κομμένο σε λεπτές λωρίδες 500 ml. ζεστό ζωμό κότας αλάτι και πιπέρι 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 30 γρ. έξτρα βούτυρο |
||||||
|
||||||
2 κρεμμύδια 50 ml. λάδι 20 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 50 ml. ξηρό σέρι 200 γρ. αρακά 4 λεπτές φέτες τυλιγμένο ζαμπόν,κομμένο σε λεπτές λωρίδες 500 ml. ζεστό ζωμό κότας αλάτι και πιπέρι 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 30 γρ. έξτρα βούτυρο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |