ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μπούτια κοτόπουλου
1/2 ματσάκι κομμένο μαϊντανό
1 ματσάκι κομμένο φρέσκο βασιλικό
40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
60 γρ. μανιτάρια σε μικρά κομμάτια
40 ml.λάδι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανασηκώνετε το δέρμα από τα μπούτια χωρίς όμως να το βγάλετε τελείως. Ανακατεύετε τον μαϊντανό, τον βασιλικό, την παρμεζάνα και τα μανιτάρια.
Τοποθετείτε το μείγμα πάνω στη σάρκα του κοτόπουλου, το καλύπτετε με το δέρμα και το πιέζετε ομοιόμορφα.
Ρίχνετε λάδι σε ένα ταψί και βάζετε το κοτόπουλο με το δέρμα προς τα επάνω. Το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45’ ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.
Αν θέλετε κρατάτε τη σάλτσα του ταψιού.

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV